Mitsubishi ilmalämpöpumput

Mitsubishi ilmalämpöpumput

LN mallisarja hinta asennettuna

alk. 1999€

Mitsubishi Electric LN 25/35/50

Uusi, yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan. Kolme eri teholuokkaa.

LN25 ja LN35 lumen- ja helmenvalkoisia heti varastossa!!

Asennuksia Marraskuussa !!!

Tutustu esitteeseeen

FT25 ja FT35

FT mallisarja hinta asennettuna

alk. 1899€!

Mitsubishi Electric FT25/35/50

Minimalistisen ja vain 280 mm korkea sisäyksikkö ahtaaseenkin rakoon. Sisäyksikkö sopii yleensä vanhojen FA ja FD mallien korvaajaksi.Kolme eri teholuokkaa.

Tutustu esitteeseen

AP 25/30/50 ilmalämpöpumppu

AP mallisarja hinta asennettuna

alk. 1799€!

Mitsubishi Electric AP 25/35

Mitsubishi Electric AP 25/35/50 on laadukas ilmalämpöpumppu kahdella  eri teholuokalla.  Jäähdyttää tai lämmittää aina tarpeen mukaan!

Lataa esite

KJ Lattiamalli

Mitsubishi Electric KJ35 lattiamalli

Kohteisiin joihin normaalin seinämallisen sisäyksikön asennus ei ole mahdollista tilanpuutteen vuoksi. Esim. 1,5 kerroksisten talojen yläkerran jäähdytykseen ja lämmitykseen – taattua Mitsubishi Electric laatua. Lataa esite

HR ilmanjäähdytin

HR ilmajäähdytin hinta asennettuna

alk. 1549€

Mitsubishi HR mallisarja 25/35 ilmanjäähdytin vain jäähdytyskäyttöön

Mitsubishi Electric HR tarjoaa vertaansa vailla olevaa laadukasta ja erittäin tyylikästä vaihtoehtoa kun tarvitaan miellyttävää viilennystä kotiin, toimistoon tai vapaa-ajan asuntoon. Mitsubishi Electric HR viilentää miellyttävän hiljaisesti, mikä takaa häiriöttömät yöunet koko perheelle. Nuku hyvin miellyttävän viileässä ja raikkaassa kodissa.

Tuote loppuunmyyty toistaiseksi!!!

  • Huom!!! Maahantuojalla Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuissa saatavuus ongelmia koronasta johtuen  toimitus/asennus ajoista ei varmaa tietoa toistaiseksi!!!!

Tutustu esitteeseen

Mitsubishi Electric SOG rahoitus

Scanofficen maahantuomat Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on valmistettu toimimaan Suomen vaativissa olosuhteissa. Mitsubishin mallit ovat siroja ja sulautuvat huomaamattomasti kodin sisustukseeen. Timon Ilmalämpö toimii Scanofficen valtuutettuna lämpöpumppu dealer -jälleenmyyjänä.

Mitsubishi
Valikko