Mitsubishi ilmalämpöpumput asennettuna hinnat alk.1799€!

RW Hyper Heating ilmalämpöpumppu

RW mallisarja asennettuna alkaen 2299€!

Uutuus Mitsubishi Electric RW 25/35 ilmalämpöpumppu

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä huoneeseesi. Erittäin tehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.  

Tutustu esitteeseen

Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.

Mitsubishi ilmalämpöpumput

LN mallisarja asennettuna alkaen 2099€!

Mitsubishi Electric LN 25/35/50

Yksityiskohtia myöten viimeistelty Mitsubishi Electric LN -mallisarja on täynnä uudenlaisia ominaisuuksia, jotka nostavat asumisen ja työskentelyn tason Premium-luokkaan. Kolme eri teholuokkaa

Tutustu esitteeseeen

FT25 ja FT35

FT mallisarja asennettuna alkaen 1949€!

Mitsubishi Electric FT25/35/50

Minimalistisen ja vain 280 mm korkea sisäyksikkö ahtaaseenkin rakoon. Sisäyksikkö sopii yleensä vanhojen FA ja FD mallien korvaajaksi.Kolme eri teholuokkaa.

Tutustu esitteeseen

AP 25/30/50 ilmalämpöpumppu

AP mallisarja asennettuna alkaen 1799€!

Mitsubishi Electric AP 25/35

Mitsubishi Electric AP 25/35 on laadukas ilmalämpöpumppu kahdella  eri teholuokalla.  Jäähdyttää tai lämmittää aina tarpeen mukaan!

Lataa esite

KJ Lattiamalli

Mitsubishi Electric MFZ-KW35 lattiamalli

Kohteisiin joihin normaalin seinämallisen sisäyksikön asennus ei ole mahdollista tilanpuutteen vuoksi. Esim. 1,5 kerroksisten talojen yläkerran jäähdytykseen ja lämmitykseen – taattua Mitsubishi Electric laatua.
Lataa esite

Mitsubishi Electric SOG rahoitus

Scanofficen maahantuomat Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on valmistettu toimimaan Suomen vaativissa olosuhteissa. Mitsubishin mallit ovat siroja ja sulautuvat huomaamattomasti kodin sisustukseeen. Timon Ilmalämpö toimii Scanofficen valtuutettuna lämpöpumppu dealer -jälleenmyyjänä.

Mitsubishi