Gree Shiny siirrettävä ilmastointilaite


Tulossa Huhtikuussa 2019 markkinoille

GREE Shiny 3.5kW:n siirrettävä ilmastointilaite on maailman suurimman huoneilmajäähdytin valmistaja GREE:n tuote. Tämä astetta tehokkaampi laite tuo raikkaan viileyden niin toimistoon kuin kotiinkin.

Laitteiston tyylikäs muotoilu ja korkealaatuinen viimeistely soveltuu hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Säädettävien ilmaohjaimien ansiosta jäähdytys on helposti suunnattavissa.

Shiny ilmastointilaitteen selkeä ohjauspaneeli ja kaukosäädin tekevät laitteesta käyttäjäystävällisen

Gree Shiny esite

 
 

Gree Bora ilmanjäähdytin Wifi etäohjauksella asennettuna perusasennuksella alk.1299€


GREE Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti sinne, missä tuskaillaan kuuman sisäilman kanssa. Saatavilla keväällä 2019.

GREE Bora huoneilmajäähdytin soveltuu sekä kotien että toimistojen viilentämiseen. Hiljaista ja huomaamatonta sisäyksikköä ohjaat helppokäyttöisellä kaukosäätimellä. Laitteiston tyylikäs puhtaanvalkoinen sisäyksikkö istuu yhtä lailla niin kotiin kuin toimistoon.

Bora on nimenomaan viilennykseen suunniteltu malli, jonka kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa hyvän energiatehokkuuden ja hiljaisen käyntiäänen. Erinomainen energiatehokkuus (A++, SEER 6,1) takaa energiapihin viilennyksen.

Gree Bora esite

 
 


Timo Mäntynen / 045 6100 933


 
 
Copyright © 2019 Timolta | Webbinen.net